Hvad er et WordPress tema og hvorfor er det vigtigt?

Hvis du gerne vil have eller har du en seriøs hjemmeside, så er det utroligt vigtigt at du får valgt det bedste wordpress tema for dig. Fordi det kommer i stor grad til at påvirker din hjemmeside på f.eks…

  • Performance
  • Funktionalitet
  • SEO (søgemaskineoptimering)
  • Design muligheder
  • Udviklingsmuligheder
Wordpress tema vælger

Vil du gerne lave ændringer med tiden eller bare udvide din hjemmeside, så kan det godt blive problematisk med et wordpress tema, fordi de fleste layouts er prædefineret og derudover er funktionaliteten også forudbestemt. Vælger du alligevel at benytte et rimelig standard tema og gerne vil udvikle på det, så skal du have udviklere til at kode sig ud af det, hvilke vil tage meget tid, penge og unødvendige kræfter. Det er så vigtigt at du finde det bedste wordpress tema for dig.

Hvad er en tema bygger?

En tema bygger er et tema som i stedet for at give dig et prædefineret webdesign, så giver det dig et værktøj som du kan bruge til at designe din hjemmeside med. Med det sagt så er der også prædefineret webdesign til en tema bygger.

Divi theme builder

De 3 mest populære er:

Derfor er divi det bedste wordpress tema (bygger)

Uden at begynde at nørde for meget, så er Divi i min optik det bedste wordpress tema fordi, det er nemt at gå til for en person der ikke har det store kendskab til hjemmeside og design. Samtidig med kan det være utroligt avanceret og giver webdesignere som mig alle de redskaber jeg har brug for så kan jeg være fri til at designe en hjemmeside som jeg vil. Det er en gælden mellemvej som Divi formå at ramme enormt godt. Det sørger for at brugeren får noget nemt at arbejde med og nørderne som mig samtidig ikke er begrænset.

Har du spørgsmål eller andet så kontakt mig 🙂