De bedste plugins til wordpress spare dig for rigtigt meget tid og derudover gør livet som hjemmeside indehaver lidt nemmere. Jeg har lavet en liste med de 5 bedste plugins til wordpress som jeg bruger til alle de hjemmesider jeg laver. enjoy.

Yoast SEO (SEO)

Plugin side:  https://da.wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

Helt grundlæggende så er Yoast Seo et plugin der hjælper dig med SEO (så du bliver fundet på google). Om det er helt ny og slet ikke ved hvad SEO er eller om du er en SEO-haj, så er Yoast Seo et rigtigt godt værktøj.

Det er rigtigt nemt at sætte op og når du går ind på en side eller indlæg, vil du bliver guidet til hvad du kan gøre for at din SEO bliver endnu bedre.

Wordfence (Sikkerhed)

Plugin side:  https://da.wordpress.org/plugins/wordfence/

Wordfence er et kanon stærkt plugin som er med til at sikre din wordpress side. Den sørge både for at stopper SQL injections, Brute Force angreb og en hel række andre angreb der bliver lavet mod din side. Skulle det være sådan at uheldet er ude alligevel, så hjælper wordfence dig også med at rode bod på det med at scanne alle de originale wordpress filer og opdate evt malware.

WP super cache (hastigheds optimering)

Plugin side:  https://da.wordpress.org/plugins/wp-super-cache/

WP super cache er super nem at sætte op, du skal stort set ikke gøre noget udover at installere pluginet og vælge at den skal være “on”. Resten klare den mere eller mindre selv.

Hvad er caching?

Caching foregår på den måde at når en person har været inde på din side, så hentes alle billeder, tekst og alle andre grafiske elementer. Når du så klikker videre på en underside, så i stedet for at hente det hele igen, så genbruger den det den allerede har hentet og henter derfor kun de nye elementer (forklaret ret simpelt).

Image optimization service by Optimole (billed optimering)

Plugin side: https://wordpress.org/plugins/optimole-wp/

Det er er ret nyt plugin der er kommet frem og fungerer fantastisk! Der er en lang række forskellige muligheder, f.eks lazy load. Derudover laver den dine billeder om til WebP format, som er et helt nyt format google har introduceret som fylder mindre og virker til at være en opgradering fra jpeg og png. Det er ret meget bare at installere det og aktivere det og så køre det.

Easy update manager (automatisk opdatering)

plugin side: https://da.wordpress.org/plugins/stops-core-theme-and-plugin-updates/

Der er ikke det helt store at sige til easy update manager, det er et nemt plugin som du kan sætte til automatisk at opdatere din wordpress side, plugins og temaer. Rart og dejligt så du ikke selv skal gøre det hele tiden.

Evt andre plugins?

Kontakt mig gerne, så hjælper jeg så godt jeg kan. 🙂