Jeg har længe gerne ville skrive, ja jeg elsker egentligt at skrive, det er befriende at kunne sætte mine ord løs og på den måde få det ud. Samtidig er jeg ordblind som på en eller anden måde ligesom sætter en stopper for at jeg tror på at jeg kan noget med min skriveri. Jeg ved dog at jeg har noget at byde på inden i, jeg kan mærke det og det har jeg kunnet imange år. Det er noget der skal ud noget der skal ses og det tætteste jeg har oplevet på det var da jeg skrev dagligt igennem min verdens omrejse.

Jeg vil rigtigt gerne finde en arbejde som er menings fyldt for mig, jeg ved bare ikke hvad det skal være. Jeg tror måske også jeg har gået lidt den forkerte vej omkring det, eller vært fald noget af tiden. Med det mener jeg at har kigget på hvad der er af jobs også set om jeg kunne se mig selv i nogle af dem. Jeg tror jeg nu vil prøve at gøre det lidt den anden vej rundt, ligesom da jeg besluttede mig for at være web-designer. der tænker jeg over hvad jeg gerne ville have ud af jobbet og derefter formede jeg mit arbejde udfra det.

Det er vigtigt for mig at jeg har et arbejde der jeg er glad for…
– Giver mening: Det skal gøre noget godt i verden, enten hjælpe endivider, eller på større plan bidrage til at verden bliver et bedre sted.
– Udvikling: Jeg skal kunne udvikle mig og blive ved med at lære og udfordre mig selv
– Fleksibilitet: vil være super rart, da jeg har brug for det mht til familie liv.