Webdesign

Webdesign der gør en forskel

Med fokus på dig, samarbejdet og din hjemmeside

Udvalgte referencer

Se hvad andre har fået af webdesign

Professionel hjemmeside

Er du her for at finde ud af, om jeg skal designe din hjemmeside?

Er svaret ja, så er der en stor chance for, at du lige nu er i gang med at danne dig et indtryk af, hvorvidt du har tænkt dig at arbejde sammen med mig eller ej. ligeledes danner dine kunder sig et indtryk af dig og din forretning ud fra din hjemmeside. Derfor er det altafgørende, at du har en hjemmeside, der taler til dem og det kan jeg hjælpe dig med.

God kommunikation

Klare arbejdsrammer

Godt samarbejde

Personligt hjemmesidedesign

En god hjemmeside starter med et godt samarbejde!

Et godt samarbejde er så utroligt vigtigt. Det sikrer, at dine behov og ønsker bliver indfriet. Det har jeg stort fokus på, samtidig med at jeg er uddannet i kommunikation (NLP), hvilket gør at jeg kan snakke dit sprog og sørge for den gode kommunikation.

webdesign der gør en forskel

Webdesign der sikrer kunder i butikken

Et flot webdesign får en hjemmeside til at se imponerende ud, men har du tænkt over, hvad der gør at én hjemmeside skaber kunder og andre ikke gør? Jeg vil sørge for, at din hjemmeside har et godt brugerflow og samtidig er hastigheds- og konverteringsoptimeret. Det skaber flere kunder, mere salg og større succes.

 

Flere kunder

Mere salg

Større succes

David Sylvest – din webdesigner

Hej mit navn er David…

Jeg er uddannet inden for web & IT og har beskæftiget mig med dette mere end 20 år. Jeg drives af det personlige samarbejde og elsker at være kreativ, hvilket kommer til udtryk i mine webdesigns.

Hjemmeside vejledning

Få gratis rådgivning

Der er utallige muligheder og værktøjer inden for hjemmesideverdenen, og det kan være svært at finde ud af, hvad du egentligt har brug for. Det kan derfor være en jungle at finde rundt i de mange tilbud. Derfor tilbyder jeg dig gratis rådgivning og vejledning, så du kommer godt fra start.

Rådgivning

Vejledning

En god start

FAQ

Svar på de mest stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at få lavet min hjemmeside?

En basis hjemmeside tager typisk 1 måned. 
En professionel hjemmeside tager typisk 2 måneder.
Hvis du gerne vil have et konkret bud på din side, så kontakt mig.

Er der ekstra omkostninger?

Nej, ingen.
Du kan vælge at oprette en support aftale med mig.

Kan jeg få udvidet hjemmesiden med tiden?

Ja bestemt. Du kan starte med en basis hjemmeside og få bygget videre på den og ende med en stor webshop. Med det sagt, så er det klart en dyrere løsning fremfor at starte med en større pakke. Se pakkerne her.

Kan jeg selv redigere tekst og evt. andet?

Ja, du kan sagtens selv skrive og ændre tekst. Du kan også ændre billeder og i bund og grund alt. Du får et værktøj, som vil gøre det nemt for dig, og du kan sidde og redigere teksten, imens du kigger på din hjemmeside. Når jeg overdrager din hjemmeside til dig, vejleder jeg dig i at benytte dette værktøj.

Kan jeg selv lave min hjemmeside?

Sagtens! Du kan også godt bygge dit eget hus, og det vil jeg nok ikke anbefale dig uden videre. Hvis du virkelig gerne selv vil lave din hjemmeside, så vil jeg anbefale dig at bruge Wordpress. Hvis det er for stor en mundfuld, så er squarespace også en mulighed blandt mange andre.

Hvordan fungerer betalingen?

Du betaler halvdelen når opgaven startes og resten, når jeg overdrager din hjemmeside til dig.

Er du klar til at løfte dig og din virksomhed til nye højder?

Fortæl om din situation og få personlig vejledning og rådgivning samt en god dialog.

Ring på 27 35 70 29