Bagom dshjemmeside

Om DShjemmeside

 

Kort om mig

Hvad kan jeg hjælpe med?

Mit navn er David og jeg er en IT-nørd der har brugt mere end 20 år på det. Jeg har set og hørt det meste og jeg ved hvor svært det kan være at finde rundt i den store web og IT verden. Hvordan vælger du det rigtige? – Det kan være en jungle at finde ud af.

Det er her jeg fungere som din personlige hjemmeside og IT hjælp. Med min store erfaring og brede viden, kan du overlade alle din bekymringer trygt til mig.

David Sylvest

David Sylvest

Web-designer & konsulent

IT virksomheds vision

Arbejds filosofi

At lave en ærlig og simpel virksomhed, ingen reklamer eller markedsføring. Vi bruger alle ressourcer på, det der betyder noget: produktet og dig som kunde. Derfor kan vi levere et super stærk produkt og på den måde skabe omtale på baggrund af kvaliteten og det kvalitets sikre arbejdet i sidste ende.

Det jeg har fokus på

3 ting der er fokus på

Det personlige samarbejde

Det personlige samarbejde og en gode dialog hvor vi sammen skaber en god og rar arbejds process er for mig alt afgørende for et godt arbejde.

En god arbejds process

Jeg ligger en ære i mit arbejdet og jeg kan stå inde for det. Det er vigtigt for mig at jeg kan lide det jeg laver

Et godt resultat

Et godt resultat for mig er når vi er kommet i mål sammen og kan se hinanden i øje og smile fordi det har været en super proces

Det andre har spurgt om

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager det at få lavet min hjemmeside?

Det kommer an på mange ting og er svært at svare på som du nok havde gættet, alt efter størrelse osv. så vil en basis hjemmeside typisk tage 1 måned og professionel hjemmeside taget en 2 måneders tid. Med det sagt så er det kun et bud. Hvis du gerne have et specifikt bud på din side, så kontakt mig.

Er der nogle bindinger?

Nej, ingen. Du kan vælge at oprette en support aftale med mig, så jeg vedligeholder din side og køre noget sikkerhed mm.

Kan jeg udvide hjemmesiden med tiden?

Ja bestemt, du kan starte med en basis hjemmeside og bygge videre på den og ende med en kæmpe portal hvor du også sælger produkter. Med det sagt så er det en klart dyrre løsning fremfor at starte med at lave det hvis du sigter efter det alligevel.

Kan jeg selv redigere tekst og evt andet?

Ja du kan sagtens selv lave og ændre tekst. Du kan også ændre billeder og i bund og grund alt. Jeg har et værktøj som vil gøre det nemt for dig og du kan side og redigere teksten imens du sidder og kigger på hjemmeside.

Kan jeg selv lave min hjemmeside?

Sagtens! Du kan også godt bygge dit eget hus, og det vil jeg nok heller ikke anbefale dig uden videre. Hvis du virkelig gerne selv vil gøre det, så vil jeg anbefale at bruge Wordpress, hvis det er for stor en mundfuld så er squarespace også en mulighed blandt mange andre.

Hvordan fungere betalingen?

Du betaler halvdelen når opgaven startes og resten når den er slut. Det virker til at være en god løsning fordi vi begge parter er invisteret i processen og vil få noget ud af det færdige projekt. 

Er du klar til at løfte dig og din virksomhed til nye højder?

Fortæl om din situation og få personlig vejledning og rådgivning samt en god dialog.

Ring på 27 35 70 29