design & web-udvikling

Få en professionel hjemmeside!

Din kundes førstehåndsindtryk

Det første, mange af dine kunder ser, er din hjemmeside. ligesom du lige nu sidder og danner dig et indtryk af mig og min forretning ved at læse det her. Derfor er det vigtigt at du har en professionel hjemmeside, som giver et godt indtryk af dig.

Har du et behov? – Har jeg en løsning

Web udvikling

Få de funktioner som gør dit system nemt og rart at arbejde med. Jeg kan sikre at dit system er funktionelt godt.

Design

Få et personligt design som du kan være med til at præge, så det kommer til at være lige præcis som du vil have det.

SEO

Bliv set og fundet på søgemaskiner som google og få mere trafik og derved flere kunder din vej.

IT/Tech support

Jeg klare alle IT udfordringer, lige fra det det enkelte i privaten til virksomheder som har brug for IT-hjælp.

Bestil et opkald!

Få en gratis og uforpligtigende samtale, der med udgangspunkt kun kan gavne din situation. Har du brug for hjælp, sparing, eller bare gode råd? Så er du kommet til det rette sted.

Andre fortæller

Det var for mig et plus i valget, at han selv var bekendt med alternativ behandling. Vi har haft en god proces og en god dialog fra start til slut. Jeg er utrolig glad for det færdige resultat, som jo også er personligt, da billeder, tekst mm er valgt med omhu. David er nem at kommunikere med, er lyttende og god til at vejlede og komme med input i processen. Det færdige resultat står som ønsket!
- Lilian Riggelsen

David er meget lyttende og engageret og han har mange ideer, når der skal kreeres en hjemmeside. Farver, billeder og anden design, ryster han bare ud af ærmet. David er også utrolig hjælpsom med andre ting, som kan have relation til hjemmesiden. Og jeg kan kontakte ham næsten hele døgnet, hvis der skulle dukke nogle spørgsmål op.
David er meget lydhør og tjenstvillig.

Så jeg kan VARMT anbefale David Sylvest, til at designe din hjemmeside.

- Lose-Lotte Gundersen

Jeg er meget glad for min nye hjemmeside, der er designet af David Sylvest med sjæl, kompetence og overblik. Idéer og design har David stået for. Et stort plus er det, at det er nemt efterfølgende selv at redigere teksterne på siden.

Jeg kan helt klart sige, at David er kreativ, lyttende, empatisk, humoristisk, parat og imødekommende. Mit indtryk er, at han gør sig meget umage med at forstå og virkeliggøre kundens ønsker og behov. Jeg er David meget taknemmelig for indsatsen og resultatet. Jeg ville ikke tøve med at kontakte David igen.

- Bente fisker

Let’s Get Started

Ready To Make a Real Change? Let’s Build this Thing Together!