Hjemmeside hjælp

Personlig hjælp til det du har brug for

pssst… sammen er vi bedre
 

Hjemmeside hjælp

Jeg skal bare lige… 4 timer senere.
Brug tiden på det du gerne vil

Som selvstændig skal du have mange hatte på og bruger måske tiden på alt muligt andet end det du måske gerne vil. Få den hjemmeside hjælp du har brug for, så er du også sikker på det fungere som det skal, og der ikke kommer nogle uheldige overraskelser undervejs.

Det kan jeg særligt tilbyde

Jeg møder dig der hvor du er og snakker dit sprog

Kender du det med at snakke med en IT-mand og du forstår slet ikke hvad han siger? Jeg er uddannet IT-supporter derudover uddannet inden for kommunikation (NLP). Det gør at jeg kan møde dig der hvor du er og kan kommunikere med dig så vi sikre, at du får den hjælp du har brug for.

IT-supporter udd.

Kommunkations udd.

Bedre support til dig

Jeg kan hjælpe med det hele

Hvad har du brug for hjælp til?

Jeg hjælper også med andet…

Sikkerhed

Er du den af dem der er blevet ramt og skal have noget sikkerhed? – eller er du ude før uheldet? I begge tilfælde kan jeg sikre din side så der ikke sker noget med den.

Ændringer og opdateringer

Som dig og din forretning udvikler sig, så gør dine behov typisk også. Få det så nemt som overhovedet muligt med en løsninger der passer til dig og din situation

Læring

Vil du gerne selv kune gøre noget af det? Så underviser jeg gerne og lære dig hvordan du kan gøre det du gerne vil.

Hvor lang tid tager det at få lavet min hjemmeside?

Det kommer an på mange ting og er svært at svare på som du nok havde gættet, alt efter størrelse osv. så vil en basis hjemmeside typisk tage 1 måned og professionel hjemmeside taget en 2 måneders tid. Med det sagt så er det kun et bud. Hvis du gerne have et specifikt bud på din side, så kontakt mig.

Er der nogle bindinger?

Nej, ingen. Du kan vælge at oprette en support aftale med mig, så jeg vedligeholder din side og køre noget sikkerhed mm.

Kan jeg udvide hjemmesiden med tiden?

Ja bestemt, du kan starte med en basis hjemmeside og bygge videre på den og ende med en kæmpe portal hvor du også sælger produkter. Med det sagt så er det en klart dyrre løsning fremfor at starte med at lave det hvis du sigter efter det alligevel.

Kan jeg selv redigere tekst og evt andet?

Ja du kan sagtens selv lave og ændre tekst. Du kan også ændre billeder og i bund og grund alt. Jeg har et værktøj som vil gøre det nemt for dig og du kan side og redigere teksten imens du sidder og kigger på hjemmeside.

Kan jeg selv lave min hjemmeside?

Sagtens! Du kan også godt bygge dit eget hus, og det vil jeg nok heller ikke anbefale dig uden videre. Hvis du virkelig gerne selv vil gøre det, så vil jeg anbefale at bruge Wordpress, hvis det er for stor en mundfuld så er squarespace også en mulighed blandt mange andre.

Hvordan fungere betalingen?

Du betaler halvdelen når opgaven startes og resten når den er slut. Det virker til at være en god løsning fordi vi begge parter er invisteret i processen og vil få noget ud af det færdige projekt. 

Er du klar til at løfte dig og din virksomhed til nye højder?

Fortæl om din situation og få personlig vejledning og rådgivning samt en god dialog.

Ring på 27 35 70 29